Iparági pletykák szerint Aaron Taylor-Johnson asztalán már ott a hivatalos ajánlat, és csak a visszajelzésére várnak.

000_32FU7M3_16.jpg
Aaron Taylor-Johnson 2022-ben. Fotó: Michael Tran / AFP

Mióta 2021-ben Daniel Craig bejelentette, hogy öt film után szögre akasztja James Bond szmokingját, folyamatosak a találgatások az utódját illetően. Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba és Chris Evans neve is felbukkant már a potenciális jelöltek listáján, de arról is szó volt, hogy esetleg nő legyen a leghíresebb MI6-ügynök.

A most 33 éves brit Aaron Taylor-Johnsont olyan filmekből ismerhetjük, mint a Ha/Ver, a Bosszúállók: Ultron kora, az Éjszakai ragadozók vagy a Tenet, legutóbb pedig Brad Pitt mellett szerepelt A gyilkos járat című akciómoziban. Ha igazak a pletykák, és Taylor-Johnsont valóban felkérték és elfogadja a szerepet, akkor ő lesz a hetedik James Bond Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig után. A találgatások arra is kiterjednek, hogy vajon hogyan fogják a történetszálat bonyolítani, hiszen a legutolsó, Nincs idő meghalni című James Bond-filmben a főhős meghalt.

A Coral nevű bukmékercégnél toronymagasan Taylor-Johnson a befutó, de még várni kell a hír megerősítésére. Amikor a múlt héten arról kérdezték, hogy átvenné-e Bond szerepét, homályos utalást tett: „Elbűvölőnek és csodálatosnak találom, hogy az emberek engem látnak ebben a szerepben. Nagy elismerést jelent ez nekem."

A cikkhez használt források itt, itt, itt és itt olvashatók.