A premierfilmek mellett a már korábban bemutatott, a járvány alatt külföldön megjelent produkciók is terítékre kerülnek. Olyan filmek, mint a Godzilla vs Kong, a Mortal Kombat, Tom és Jerry, de érkeznek az Oscar-díjas filmek is, mint a Lelki ismeretek, A nomádok földje és az Ígéretes fiatal nő is.

Mozizni csak védettségi igazolvánnyal lehet majd a KULTIK mozikban is. Aminek viszont örülhetünk, hogy a vetítőteremben már minden olyan lesz, mint a pandémiát megelőző időkben: nem lesz szükség sem maszkhasználatra, sem pedig az ülésrend korlátozására, de a KULTIK fenntartja a lehetőséget minden nézőnek, hogy kedve szerint válasszon helyet magának.

Szabó Krisztián, a KULTIK Mozihálózat vezetője elmondta, hogy a visszajelzések alapján az embereknek nagyon hiányzott a mozi, és alig várják, hogy újra nagy vásznon, valódi mozis környezetben nézhessenek filmeket. Hogy hányan érkeznek majd az első hetekben, azt nem tudja megjósolni, de a KULTIK mozikhoz és annak hangulatához a nézők kötődnek, így bízik benne, hogy most, amikor a moziknak szükségük van a támogatásra, sokan váltanak majd jegyet a vetítésekre.

A KULTIK mozihálózat jelenleg 11 premiermozit üzemeltet Magyarország különböző nagyvárosaiban, többek között Budapesten, Pécsen, Sopronban, Kaposváron, Dunaújvárosban, Hódmezővásárhelyen. Hálózatukban a hagyományos filmszínházak mellett szerepet kapnak idényjellegű szabadtéri mozik is.