Odett rengeteg meglepetéssel készül idei egyetlen budapesti klubkoncertjére. Ennek egyike a most megjelent, Rózsa című dal. A szerzemény már több mint egy éve motoszkált az énekesnő fejében, és rengeteg változáson ment keresztül az elmúlt időszakban.

„Először azt gondoltuk, hogy ez egy nagyon minimalista, egy szál gitáros szám lesz, aztán a tapsok, a csettintések, a gitártesten dobolás, vagyis a dal lüktetése vitté tovább a munkálatokat.”

A Rózsa egy hosszabb időszakot átölelve bontotta ki szirmait Odett és zenei producere, Toldi Miklós kis kertjében. A hét éve töretlenül együtt ügyködő páros nem mellesleg a dalhoz készült kisfilm főszereplői is. A klipet Karsai Kata és Erdész Tamás jegyzi, akiknek a munkáját a 4. Magyar Klipszemlén is díjazták.

„A koreográfia egy párkapcsolatot szimbolizál. Megfogtuk egyes részeit, mozaikszerűen szétszórtuk a klipben, majd a végén vágatlanul, egyben is megmutattuk, ezzel is azt sugallva, hogy nehéz kívülről látni a saját történetünket, elveszünk a részletekben, így újra és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat. Majd maradunk, mert szeretünk” – mondták el a klip készítői.

Odett tehát november 22-én mutatja be legújabb kislemezét az Akvárium Kishalljában, ahol hallható lesz a Marsalkó Dávid (Halott Pénz) közreműködésével készült Holnapig, és két vadonatúj szerzemény is. Emellett a régi slágerek is új köntösbe bújnak, illetve különleges látványt is ígér az énekesnő. Odett a koncert napján már 14 órától várja a közönséget egy jótékonysági gardróbvásárral, ugyanis kiemelt figyelmet fordít a fenntartható divatra. Jótékonysági kezdeményezéséhez többek közt olyan előadók csatlakoztak, mint Lábas Viki (Margaret Island), Schoblocher Barbi (Blahalouisiana), Pásztor Anna (Anna and the Barbies), Bocskor Bíborka (Magashegyi Underground), Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) és Járai Márk (Halott Pénz), akik szintén saját ruhatárukból ajánlottak fel egy-egy darabot a jó cél érdekében. A különleges, egyedi viseletekhez nagyon olcsón lehet majd hozzájutni, a bevétel teljes egészét pedig a nulla hulladék életszemléletét képviselő Humusz Szövetség kapja.