Márciusban két alkalommal is visszatér a RaM-ArT Színházba Peller Károly, Nyitrai László és Cseh Dávid Péter családi musicalje, a Misi mókus. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt megszólító zenés darabban ezúttal új szereplőket is láthatnak a nézők: Gyurrriként és Kígyóként debütál Szkáli Edina, míg Bumbaként Kerényi Miklós Máté lesz látható.

Kerényi Miklós Máté. Kép forrása: Misi mókus musical
Kerényi Miklós Máté. Kép forrása: Misi mókus musical

A Misi mókust 2023. október 24-én mutatták be a RaM-ArT Színházban, a premier óta eltelt hónapokban pedig megjelent a darab dalait tartalmazó CD, beállt az előadásba a rendező, Peller Károly, emellett néhány szerepátvétel is történt.

Március 26-án ismét két új szereplőt köszönthet a közönség. Szkáli Edina, aki koreográfusként és rendezőasszisztensként vett részt az előadás létrehozásában, maga is számos alkalommal állt már színpadon táncosként és énekes-színészként. Most az egyik Gyurrri papagájként és a mókusokra vadászó Kígyóként találkozhat vele a közönség. Bumba, a bátor majom szerepében is új szereplőt avat a csapat: Kerényi Miklós Máté örömmel vállalta, hogy Misi társául szegődjön a kalandjai során, így márciustól vele is találkozhatnak a nézők. A színész, aki izgalmas kihívás elé néz – hiszen mindössze másfél hét áll rendelkezésére, hogy beálljon az előadás egyik kulcsszerepébe –, először dolgozik együtt a Budapesti Operettszínházon kívül Peller Károllyal, akinek régi vágya válik valóra azzal, hogy kollégája csatlakozik a szereplőgárdához.

„Már a darab születésekor felmerült bennem Máté neve, amikor a színészeken gondolkodtam, és nagyon bíztam benne, hogy egyszer be tud majd állni az előadásba. Most pedig, amikor alkalom adódott rá, felhívtam, és ő azonnal igent mondott” – meséli a rendező, aki izgatottan készül a március 26-i dupla előadásra.

További információ itt található.