Kultúrházak éjjel-nappal a hétvégén

Egyéb


benko_600x400.png
Benkő Zsolt blues-gitáros Bicskén tart klubkoncertet

Több száz helyszínen, ezernél is több programmal várják az érdeklődőket ezen a hétvégén. A programsorozat az ország számos művelődési házának részvételével zajlik majd, akik az esemény hivatalos weboldalán folyamatosan regisztrálják programjaikat.


tarsas2_600x423.png
Csanádpalotán társasjátékmaraton lesz

A táncházak, népzenei és néptánctalálkozók, farsangi programok mellett más különlegességeket is kínálnak a kultúrházak. Pál Feri mentálhigiénés szakember az élet szeretetéről mesél az Angyalföldi Művelődési Házban, Szabó György bükki fűvészmester ismeretterjesztő előadása Kisvárdán lesz hallható, Csányi Vilmos Íme, az ember című előadását pedig Kispesten láthatják az érdeklődők. Abonyban A vérfarkasok éjszakája játék szabadulószoba és a szerepjáték világát ötvözi. Esztergomban Farsang-farka kocsonyaszépségversenyt rendeznek.


az_illatok_es_hangok_orzoje_borito_600x507.png
Irodalmi program a tatabányai Vértes Agorájában

Angyalföldön a legendás színésznőről, Sulyok Máriáról, 100 éves évfordulója alkalmából pedig József Attiláról emlékeznek meg a Budapesti Művelődési Központban. A fiatalabbak egy E-biztonságról szóló előadáson vehetnek részt Bicskén, a zeneszerető gyerekeket pedig a zeneszerkesztés és remixkészítés műhelytitkaiba vezetik be Egerben. Az idei rendezvénysorozaton több híresség is fellép, így Bródy János, Malek Andrea, Fehér Adrienn, Oláh Ibolya és Vastag Tamás is. A Csoóri Sándor Alap támogatásával hét, határon túli település: Bécs, Komárom, Szabadka, Lendva, Nagybánya, Kórógy és Tiszapéterfalvár tart táncházat.

Részletes program itt.