Az albummal Berci elsősorban a kevés reflektort kapó dobosok előtt tiszteleg, amelyen közel ötven közreműködő munkássága hallható. A lemez minden online streaming szolgáltatáson elérhető, kézzelfogható formátumban pedig a musicfashion.hu shopjában szerezhető be. A korongról eddig olyan dalokhoz jelent meg klip, mint a Right Place In Right Time, a My Granny’s Hat, a Newcomer, a Játszd el neki, a Behind the mask vagy a Province.

 „Mindig él bennem az az érzés, hogy minden jobbra fordul. Bármi is történik, okkal történik. A tapasztalatom az, hogy nincs rossz döntés, csak döntés van, és minden változás az ember életében jobbat hoz a későbbiekben” – fogalmazta meg az I think it will get better kapcsán Berci, aki ennek a dalnak a megalkotásához olyan társakat hívott segítségül, mint Fekete-Kovács Kornél, Zana Zoltán, Mike Gotthard, valamint Gudics Marcell. A Bubenyák Zoli által hangszerelt, kevert, maszterelt dal érdekessége, hogy Berci pengetőt használ benne, ami még sosem történt meg korábban.

A videó felvételeit ezúttal is Bikali Sanyi operatőr készítette, a vágási, egyéb utómunkákat pedig Berci végezte Kasza Tibi és Bikali Sanyi tanácsai alapján.

Nyitókép: Temesi Berci. Fotó: Bikali Sanyi