Június 14. és augusztus 24. között a kulturális sokszínűség és a felhőtlen szórakozás jegyében színházi előadásokkal, gyermekprogramokkal, koncertekkel várja vendégeit a Thália Színház Salföldön.

441673157_821978473295237_5651751829109408559_n.jpg
Molnár Piroska és Göttinger Pál a Madám Bizsu olvasópróbáján. Fotó: Juhász Éva

A Thália Nyárikert, a Thália Színház nyári játszóhelye kamaradarabok, koncertek színvonalas lebonyolítására alkalmas fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel várja az érdeklődőket. Az idei kínálatban a tavalyinál is több közkedvelt produkció és koncert is megtalálható, de két új bemutatóval is készülnek.

Június 14-én ősbemutatóval nyit a Thália Nyárikert: érkezik Molnár Piroska főszereplésével a Madám Bizsu című képzeletbeli dokumentumjáték, melyet Göttinger Pál írt és rendezett. Molnár Piroska mellett Bordás Barbara, Mórocz Adrienn és Hevesi László látható a produkcióban. A gyerekeknek is készül egy bemutató, a Marék Veronika meséjéből készülő Kippkopp és Tipptopp.

A Thália Színház három előadással érkezik Salföldre: a Madám Bizsu mellett a Killer Joe, a Nőt vagy életet! és a Szajré is látható. A Csiky Gergely Színház a Dunakanyar és a Variációk egy rablásról című produkciókkal vendégszerepel, de a kínálatban szerepel a Loft, a Székely stand up Domokos László előadásában, a Loveshake, Szabó Győző és Rezes Judit produkciója, Mucsi Zoltán önálló estje, az Egy életem, továbbá a Nemzeti Színházból a Fedák Sári, Szűcs Nelli önálló estje.

Lesz tucatnyi gyerekelőadás, koncertezik az Anna & The Barbies, a Kaukázus, az Európa Kiadó, Miklósa Erika és több jazzformáció is.

Részletek a programokról itt.