A szegedi Partfürdőn június 6. és 8. között megrendezendő Deja Vu Fesztiválon lép fel a Spice Girls egykori Mel C-je vagy Sporty Spice-a, polgári nevén Melanie Chisholm.

Minden idők legsikeresebb lánycsapata – két év alatt – két egymást követő number one albumot, kilenc világslágerből nyolc number one kislemezt, a legnagyobb példányszámban eladott debütáló kislemezt adott ki, és az övék a zenetörténet máig legnagyobb példányszámban eladott lánycsapatalbuma. Öt Brit Awards, négy Billboard Music Awards, három American Music Awards, három MTV Europe Music Awards és egy MTV Video Music Award tulajdonosai, 2000-ben ők lettek a Brit Award for Outstanding Contribution to Music legfiatalabb díjazottjai.

Melanie C 1998-ban kezdett szólókarrierbe, a pop, rock és dance zenén átívelő debütáló albuma, a Northern Star világszerte négymillió példányban kelt el, és az Egyesült Királyságban háromszoros platinalemezes lett. A lemezről két kislemez, a Never Be the Same Again és az I Turn to You is listavezető sláger volt. Nyolc szólóalbummal a háta mögött összesen 41 ezüst-, arany- és platinalemezzel rendelkezik szólóelőadóként. Melanie C 14 brit listavezető kislemezzel büszkélkedhet, és ő az egyetlen női előadó, aki szólóban, duóban, kvartettben és kvintettben is listavezető volt. Énekesnői munkásságán túlmenően kiadótulajdonos, musicalszínész, táncos, tehetségkutató műsorok zsűritagja és író is, kiemelkedő karrierje során jelentős példaképpé vált a nők számára a világ minden táján.

Mellette olyan nemzetközi fellépők lesznek a retró fesztiválon, mint a 2 Unlimited, az Alcazar, a Cascada, Haddaway, az O-Zone és a Rednex.