Premier előtti vetítésen mutatta be első koncertfilmjét a Hajógyár és a Carson Coma április 27-én a Cinema MOM-ban.

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara nemrég adta ki legújabb, Digitális/Analóg című lemezét, a Hajógyár stábja pedig az ikonikus Pannónia Stúdió falai között rögzítette, ahogy a srácok élőben eljátsszák az összes dalt.

Aki volt már valaha Carson Coma-koncerten, látta már valamelyik videóklipjüket vagy csak hallott már néhány dalt a zenekartól, pontosan tudja, hogy ezek a fiúk mennyire energikusak, életigenlők, humorosak és ami a legfontosabb: milyen jó zenészek. Viszont amellett, hogy a koncertfilmben rendkívül szórakoztató vizuális összefoglalót kapunk arról, micsoda zenei virtuozitással bírnak, a dalok mellett exkluzív interjúrészletek is helyet kapnak. Barátok, stábtagok mesélnek a kezdetekről, a próba- és koncertélményekről különböző történeteket, vicces eseteket, valamint egyéni benyomásokat, tapasztalatokat is megosztanak a fiúkkal kapcsolatban.

A beszélgetésekből rengeteg érdekes és meglepő dolgot tudhatnak meg a nézők, a rajongók. Szívmelengető volt látni és hallani, hogy a meginterjúvolt barátok mennyire szeretik és becsülik őket. Épp annyira, mint amennyire a zenekar tagjai egymást. Példaértékű, hogy ezek az egyébként merőben eltérő személyiségű fiatalok zenélés közben milyen figyelemmel, szeretettel és kíváncsisággal vannak egymás és egymás dolgai iránt.

A vetítés után megkérdeztem két lányt, Laurát és Zsófiát. Mindketten azt remélik, hogy 15-20 év múlva az ő gyerekeiknek is lehetőségük lesz majd Carson Coma-koncertekre járni.

Tekintve a zenekar eddig elért eredményeit és azt, milyen szenzáció és rajongás övezi munkásságukat, biztosan állítom, hogy mások is abban reménykednek: a srácok soha nem veszítik el azt az elképesztő lendületüket, amivel berobbantak a zenei köztudatba.

Röviden: Carson Comát
mindenkinek!

A koncertfilm előzetese:

A zenekar tagjaival készült interjúnkat olvastad már?