A Tankcsapda mellett a kaliforniai Ugly Kid Joe, az AK26 és Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. is fellép június 29-én Közép-Európa legnagyobb motoros túrája magyar eseményén, a Budapest Open Road Days-en. Az Open Road Tour nyitónapján, május 23-án dől el, hogy ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Műegyetem rakparton.

Június 27–29. között a kaliforniai Ugly Kid Joe és a 35 éves Tankcsapda is nagykoncertet tart a Budapest Open Road Days fesztiválon a Műegyetem rakparton. A családi, zenei és motoros fesztiválon 13 programhelyszínnel, 4 zenei színpaddal és több mint 20 koncerttel várják a vendégeket. A Budapest Open Road Days fő fellépői: az Ugly Kid Joe (USA), a Tankcsapda, az AK26, Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater., a Mystery Gang, Takács Vilkó, Little G Weevil és K.C. Brown.

A Budapest Open Road Days-re a „kis és nagy motorosokat” is várják. A Family-Kid Zone a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ-park, valamint a Jurassic Park-szimulátor. Tizenkét éves kor alatt a belépés díjtalan.

Napközben a Sunt Arémában BMX és motoros kaszkadőrshow-kat tartanak. Josa Danny (USA) Kaliforniából „repül” a Műegyetem rakpartra BMX-produkciójával. Rob Alton és csapata BMX-bemutatóval készül. Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

A Custom Bike Korzó a teljes fesztiválterületen végigvonul. Az épített motorok kiállítása minden felnőtt és gyermek számára lenyűgöző látványt nyújt.

A fesztivált két közös motorozás foglalja keretbe: június 27-én, a 0. napon a rendezvény közös balatoni motoros túrával indul, június 29-én délben pedig sok száz motor részvételével indul a  Budapesti Motoros Felvonulás.

A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage: egy igazi motorsimogató a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki együttműködésében, Winkler Róbert műsorvezetésével.

A Tankcsapda előtti fellépők kiválasztására kiírt versenyre 196 együttes nevezett, ebből hat döntőst választott ki a Légy a Tankcsapda előzenekara! verseny zsűrije. A döntésben a Tankcsapda, Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel, Dos Diavolos), Giaj (AK26), Cselőtei László (a HammerWorld magazin alapító-főszerkesztője) és Hankó Ákos, a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál főszervezője vettek részt. A verseny győztese a fesztivál nagyszínpadán melegítheti be a közönséget a 35 éves Tankcsapda idei első budapesti nagy koncertje előtt a Műegyetem rakparton.