fbpx

Már csak másfél hónapig látogatható a Csontváry életmű-kiállítás

Már csak másfél hónapig tekinthető meg az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. főtámogatásával létrejött Csontváry életmű-kiállítás. A magányos cédrus ? Csontváry géniusza című tárlat 2015. december 31-ig várja a látogatókat a Budai Várban, az egykori Honvéd Főparancsnokság épületében.

A kiállítás látogatóinak száma már meghaladta az 50 ezret, a szervezők remélik, hogy az év végéig a 80-100 ezer főt is eléri azok száma, akik megtekintették az elmúlt évtizedek legteljesebb Csontváry-kiállítását. A kiállításon különleges tárlatvezetésekkel, érdekes programokkal, múzeumpedagógia foglalkozásokkal is várják a napút-festő művészete iránt érdeklődőket.

Csontvary_A_maganyos_cedrus

A kiállítás látogatóinak egyedülálló kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt.: A magányos cédrus ? Csontváry géniusza kiállításra utazók fél áron válthatják meg menettérti jegyeiket bármely belföldi állomásról a Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Budapest-Keleti és Kelenföld vasútállomásokra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra kizárólag a rendezvény helyszínén vásárolt belépőjegy felmutatásával együtt, vagy a menetjegyre pecsételt bélyegző- lenyomattal érvényes.

Csontvary_Onarckep

A rovat további cikkei