Tihanyi Anna fotóművész filmszerű képi világáról ismert, amelyben a női ént és identitást az emlékek feldolgozásán keresztül, összetett, magával ragadó vizuális narratívák ábrázolásával mutatja be. Május 18-án nyíló pop-up kiállításán a The Workshop P18 Galériában a modern nők szerepeit és önidentitásait vizsgálja.

Tihanyi Anna nőalakjai valós és elképzelt élethelyzetek felvillanó mozzanatain keresztül, a női tapasztalás fókuszán át invitálják a nézőt egy utazásra, hogy feltérképezzék a férfi-női dinamikák, a belső kételyek és vágyak mélyebb rétegeit. A fotográfus életművéből válogatva a tárlaton a művész első nyilvános kiállításától a legújabb kollázssorozatáig láthatók alkotások.

A The Workshop pop-up művészeti együttműködés sorozatában a művészetek és a kultúra különböző területeiről hív meg alkotókat, hogy P18 elnevezésű galériaterét elfoglalva olyan kiállításokat, installációkat, programokat hozzanak létre, amelyek a művészet erejével váratlan találkozásokra, elgondolkodtató beszélgetésekre és formabontó élményekre inspirálnak.

A mostani kiállítás a női psziché összetett, érdekes és gyakran nyugtalanító világát tárja fel. Filmszerű elbeszélő stílusa az egyéni és a kollektív szimbólumait keveri, összekapcsolva az egyéni tapasztalásokat az egyetemes felismerésekkel. A kiállítás egyben áttekintést is nyújt a fotográfus női létszemléletének alakulásáról és annak formálódó vizuális ábrázolásáról.