fbpx

Új dalt kapunk karácsonyra a Dope Calypsótól

Íme az ötödik lemez második előfutára.

A budapesti zenekar ezúttal New Car Stereo névre keresztelt új számával örvendezteti meg a közönséget, ami az idei kiadványokat tekintve második az októberi The Boys Are Tight single után.

Pár szóban a lényeg Miklóstól:

„A New Car Stereo a második single/dal az 5. lemezről, amit most szintén Olaszországban vettünk ugyan fel, de a felvételek után az anyag a zenekar önproducálásán esett át. Főnix madárként tért vissza a lángokból, rengeteg minden át lett írva, és sokkal jobb lett, mint az eredeti felvételek. A lemez premierje tavasszal lesz.”

A fiúk az elmúlt évben az új anyag házon belüli újraproducerelésén és új színpadi felálláson dolgoztak, de saját bevallásuk szerint a régi lelkesedés és a megszokott humoros megmozdulások változatlanul megmaradtak.

„Az új szám szerkezetében, hangulatában és akkordmenetében előrevetíti egy sokkal nyugodtabb, összetettebb és összeszedettebb Dope Calypso születését” – tették hozzá.

Természetesen idén sem marad el a karácsonyi klip, harmadik koprodukciójukat Veszélyes Áron rendezte, akit immáron harmadszorra kért fel a banda.

Idén még két eseményen találkozhatunk a zenekarral: 12.21-én a Grand Café Szegedben, illetve 12.30-án az Akvárium Klubban adnak anti-szilveszteri koncertet.

A rovat további cikkei