A különleges építészeti adottságokkal rendelkező Duna-parti épületben több mint 100 hazai alkotóval és a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum fotókiállításával vár mindenkit Budapest legnagyobb designvására.

Október 4. és 13. között 16. alkalommal rendezik meg a Design Hét Budapest fesztivált, mely az évek során rengeteg alkotónak és kreatív vállalkozásnak segített a bemutatkozásban. Idén a gazdaságélénkítés, a flow, a környezettudatosság és a balti államok állnak az esemény fókuszában.

A WAMP évek óta állandó programja a Design Hétnek, az idei tematikához kapcsolódva a természettel összhangban lévő alkotói folyamatok, a design és a művészet fenntartható szemléletmódja kerül a fókuszába. 

A természetről való művészi gondolkodást jeleníti meg a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum Végtelen átjáró – A tolcsvai Természet-művésztelep tárlatát bemutató mini fotókiállítás, amely egész nap ingyenesen látogatható lesz a WAMP-on. Itthon a természeti elemekkel alkotó művészeti irányzat, a land art a Tolcsvai művésztelep munkáiban van jelen legmarkánsabban, a mini fotókiállítás az itt alkotók kreációit mutatja be.  

Első alkalommal mutatkozik be a vásáron a Paula Store Budapest. A Paulay Ede utca legújabb concept store-ja, négy hazai brand – KREISZJANKA, lindamelinda, Ashanti és a Vengru – munkáit kínálja.

Részletek itt.