Az aloldalon hat kategória mentén rendszerezik a már meglévő és vadonatúj online tartalmakat. A szelekcióba bekerültek a korábbi kiállításokhoz készült videóinterjúk és tárlatbemutatók, valamint a múzeum több mint 800 tételes gyűjteményéből készített tematikus válogatások, illetve a gyűjteményi művészekkel készült portréfilmek.

Egy helyen megtalálhatók a múzeumpedagógusok által kidolgozott fejlesztőprogramok és más vadonatúj oktatási célú anyagok. Az új menüpont alá csatornázták be a szokásosnál gyakrabban frissülő blog tartalmát, sőt egy olyan új sorozat folyamatosan készülő „epizódjait” is, amelyekben ismert előadók zenei, irodalmi, tudományos-performatív reflexióit hallhatók bejelentkezések, „szobakoncertek”, felolvasások formájában.

Mindezeken felül itt (is) helyet kap az egyelőre csupán virtuálisan megnyíló Lassú élet. Radikális hétköznapok című csoportos kiállításhoz kapcsolódó microsite, ahol a kiállítás hátteréről, a munkafolyamatról, a projektben résztvevő művészekről olvashatnak az érdeklődők.