fbpx

Új Pagony könyvesbolt nyílik Tabánban

Budapesten az ötödik, az országban pedig már a 11. Pagony könyvesbolt nyílik meg a korábbi Anno Mesebolt helyén, az I. kerületi Krisztina téren.

A Tabán Pagonyban a Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát is megtaláljuk.

A könyvesbolt ugyanazt a szellemiséget tükrözi, mint az eddig összes Pagony: mesés hely, ahová be lehet térni játszani, beszélgetni, ahol válogatott könyvek és játékok várják a gyerekeket és szüleiket. Ahol az eladók jól ismerik az összes terméket, és bárki bátran kérdezhet tőlük. A

A Tabán Pagonyban a betérők a könyvek válogatása mellett diszkrét körülmények között pelenkázhatnak, bármikor kérhetnek egy pohár vizet, és a boltba kutyával is el lehet látogatni. Hamarosan pedig rendszeres programok is várják a látogatókat.

A boltot július 17-én, pénteken reggel 10 órakor Marék Veronika nyitja meg virtuálisan, majd ezt követően egész nap kedvezményekkel, ajándékokkal, játékokkal várnak mindenkit a pagonyosok. Az esemény itt elérhető.

A rovat további cikkei