Nemcsak a szerelmesek számára ígér mesés estét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Valentin-napi koncertje, hanem mindenkinek, aki szereti a régi klasszikusokat, az örökzöld slágereket, a romantikus filmzenéket.

Fotó: Simon Erika
Fotó: Simon Erika

Az örökzöld slágerek és a szerelmes dallamok könnyed klasszikus köntöséről az Alba Regia Szimfonikus Zenekar gondoskodik Ruff Tamás vezényletével. A fehérvári szimfonikusokhoz ezúttal olyan sztárparádé csatlakozik, mint Fehér Adrienn, Füredi Nikolett, Jónás Andrea, Kovács Áron, Rezsnyák Róbert és Szomor György.

 

A műsorban a hazaiak közül Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati és Máté Péter legszebb szerelmes dalai fognak felcsendülni. A nemzetközi porondról feltűnnek majd Andrea Bocelli és Céline Dion dalai is, de a filmzenei szerzemények közül a James Bond-filmek és a Hegylakó betétdalai közül is elhangzanak majd tételek.

Aki a romantikus dallamokat klasszikus köntösben szeretné meghallgatni, annak február 14-én 18 órakor a székesfehérvári Vörösmarty Sínházban a helye, A szerelem hullámhosszán című programon.