_d0a3506__copy_

?Mindannyian mások vagyunk, máshonnan érkeztünk, más a vallásunk, a bőrünk színe, más nyelvet beszélünk, más az érdeklődési körünk, az ízlésünk, különböző dolgokat tartunk fontosnak? ? írják a szervezők a ?Love Revolution? kiáltványában. ?Ám amikor együtt vagyunk, rájövünk, hogy a különbözőség ereje nagy dolgokra képes.?

 

A Sziget közössége, a több mint 100 országból érkező Szitizenek globális családja most a közösség, a szeretet erejét használva meghirdeti a ?Szeretet Forradalmát?, teret és hangot adva olyan eszméknek és támogatva olyan ügyeket, melyek előbbre viszik a világot és jobb hellyé teszik a Földet. Kádár Tamás, a Sziget vezetője elmondta: ?A Sziget közössége 25 éve azért alakult, hogy együtt létrehozzunk egy ideiglenes ?álomállamot?, amely Európában központja lett a kultúrák találkozásának. A Love Revolution üzenete nem más, mint a Sziget negyedszázada képviselt értékrendjének összefoglalása és megerősítése.?

 

A ?Szeretet forradalma? boldog és békés ünneplése annak, hogy tudjuk: közösen képesek vagyunk elérni, hogy erőszak és félelem nélkül élhessenek az emberek szerte a világban, hogy egy élhető Földet hagyjunk utódainkra, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés.

Ezeket az ügyeket a Szigeten a legváltozatosabb formákban és módokon mutatják be a Civil Szigettől az Art of Freedom koncepciójáig.