A jubileumi évfordulóját ünneplő Duda Éva Társulat MIRROR című produkciója az együttes elmúlt évtizedének összefoglaló előadása.

A tíz év emblematikus momentumaira visszatekintő produkció válogatott szemelvényeket mutat be az együttes eddigi munkáiból két újdonsággal is kiegészülve. Az előadás a korábbi produkciókból szemezget, amelyben kiemelt helyet kap egy új, rövid koreográfia Duda Évától, valamint Maciej Kuźmiński lengyel vendégkoreográfus társulatnak készített új kreációja is.

A társulat munkásságát a műfajok, stílusok és irányzatok sokszínűsége jellemzi, előadásai között nincsen két egyforma. Ami közös bennük az a dinamikus, letisztult mozgásnyelv, az energikus, precíz formavilág, valamint az aktuális művészi és társadalmi témákra való érzékeny reflektálás.
A progresszív kortárs táncelőadások mellett az akrobatikus, újcirkuszi és néptáncelemeket ötvöző produkciók és multidiszciplináris, nagy volumenű élőzenés táncszínházi projektek is színesítik a társulat palettáját.

Az elmúlt években Duda Éva saját koreográfiái mellett a társulat számára hazai és külföldi vendégalkotók is készítettek munkákat, tovább szélesítve az egyedülálló repertoárt.