Összesen 13 ország 40 izgalmas előadóját ismerhetjük meg, akiket 6 különböző klubban lehet majd elcsípni. Ezek között jól bejáratott helyek, most nyíló zenei terek és egy különleges, az éjszakai életben nem bejáratott helyszín is szerepel.

Táncoltál már zsinagógában?

Most a frissen felújított Rumbach zsinagóga csodaszép falai közt megteheted. A klubok sorában újoncként szerepel még a Turbina, amely ősszel nyitja meg kapuit a Palotanegyed szélén, és ahol két helyszínen váltják majd egymást a fellépők. Ezenkívül a fesztiválozók a két nap alatt még többek közt olyan bejáratott koncerthelyszíneken fedezhetik fel majd új kedvenceiket, mint az A38 Hajó, az újranyíló Gödör Underground vagy a Toldi klub.

A névsor ezúttal is a régió legígéretesebb és legfrissebb előadóiból áll majd össze a Balkántól a Baltikumig, így lesz „posztszovjet Stranger Things”, orosz ambient, szerb garázspunk, álmodozós crydance és kelet-európai pop is.

A lista még nem teljes, de Spotify-on máris ajánlott ezeket a neveket beütni: GOLAN (RO), Annna (LV), Dlina Volny (BY), Badfocus (CZ), Disappeared Completely (UA), Fjordwalker (RU), GURT (O), Ina West (PL), Lucia (RO), Luvver (SK), Sajzerbiterlemon (SRB), Stroon (SK), VIAH (CZ).

Egy biztos: régen dúskálhattunk így Budapesten egy ilyen nemzetközi line-upban, de októberben végre ismét klubról klubra járva pótolhatjuk lemaradásunkat. 

Fotók: sinco