A nagyszínpadon szeptember 30-án láthatja a közönség Jeffrey Lane–David Yasbek A Riviéra vadorzói című musical vígjátékát Mészáros Tibor, november 11-én Katona József Bánk bán című drámáját Olt Tamás, december 23-án Claude Magnier Oscar című komédiáját Fándly Csaba rendezésében.

Ugyancsak a nagyszínpadon kap helyet március 10-én Gogol Revizor című színműve, amelyet Ilja Bocsarnikovsz rendez, és április 28-án a William Shakespeare műve alapján készült Sok hűhó a biztonság kedvéért című darab, amelyet Vékes Csaba visz színre.

A másortervben két kamarabemutató szerepel: az Anders Thomas Jenson Ádám almái című szatíra december 16-án, Florian Zeller Az apa című színműve május 5-én látható először Kaposváron. Rendezőként az előbbit Horváth Illés, az utóbbit Bereczki Csilla jegyzi.

A színház a Grimm testvérek két művének színpadi változatával kedveskedik a gyermekeknek. A brémai muzsikusok című darabot szeptember 22-én Sarkadi Kiss János, a Hamupipőkét február 16-án Váradi R. Szabolcs rendezésében mutatják be.

Olt Tamás művészeti igazgató az évad különlegességének tartja, hogy a korábbi stúdió- és kamararendezéseivel díjakat nyert Fándly Csaba színművész ezúttal nagyszínpadi előadást rendez, a Sok hűhó semmiért című darabot a Korai menyegző című film rendezője, Vékes Csaba dolgozza át.

A teátrum több mint 71 ezer látogatót, köztük a Lázár Ervin-programnak is köszönhetően 21 500 gyermeket fogadott a 2021/2022-es évadban.

Olt Tamás művészeti igazgató 2022 őszétől a Karinthy Színház igazgatójaként folytatja szakmai munkáját. A Csiky Gergely Színház igazgatója Mészáros Tibor színművészt kérte fel a poszt betöltésére.

Ugyancsak elhagyja a társulatot Kovács Panka, Zsíros Linda és Törő Gergely Zsolt színművész, ugyanakkor a jövő évadban új művészek érkeznek: a teátrumhoz szerződik Kaszás Csenge, Sepsi Melinda és Boros Bence.

A nyitóképen Olt Tamás. A fotó forrása a színház Facebook-oldala