fbpx

A glastonbury-i zenei fesztiválon búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi glastonbury-i zenei fesztiválon fogja tartani – adta hírül pénteken a The Guardian.

A brit szupersztár a fesztivál kiemelt előadójaként 2023. június 25-én lép a színpadra. A glastonbury-i fesztiválon most először szerepel, ezen a koncerten köszönhet el brit rajongóitól.

Elton John 2018 szeptemberében indította útnak világ körüli búcsúturnéját, amelyet azonban megszakított a koronavírus-járvány. A glastonbury-i fellépése összességében nem az utolsó koncertje lesz, mert a búcsúturné júliusig tart még különböző európai helyszíneken. Utolsó amerikai koncertje novemberben volt a Los Angeles-i Dodger-stadionban.

A glastonbury-i zenei fesztivált jövőre június 21. és 25. között tartják. A rendezvényre november elején nyitották meg a jegyeladást, egy óra leforgása alatt az összes jegy elkelt.

A világ egyik leghíresebb rockzenei fesztiválját a koronavírus-járvány miatt 2019 óta nem rendezték meg, a pandémia után 2022-ben tartották meg újra az eseményt júniusban.

A képen Elton John 2022. október 29-én a texasi San Antonióban. Fotó: AFP/Suzanne Cordeiro

A rovat további cikkei