A legvonzóbb munkahelyeknek szóló Randstad-különdíjat nyerte el kiskereskedelmi kategóriában a Libri. A díjat 7600 magyar munkavállaló megkérdezése után, a Randstad Employer Brand kutatásának eredményeképpen ítélték oda az arra érdemes cégeknek.

Libri
A díjat a Libri vezérigazgatója, Köbli Gyula és Ludvig Orsolya marketing és kommunikációs igazgató veszik át. Fotó: Randstad

Világszerte 173 ezer, Magyarországon pedig csaknem 7600, 18–64 év közötti munkavállaló részvételével zajlott a 2024-es Randstad Employer Brand kutatás, amelynek eredményei alapján évről évre odaítélik a legvonzóbb munkahelyeknek járó díjakat. A Randstad különdíját kiskereskedelmi kategóriában idén a Libri kapta.

„Büszkék vagyunk az elismerésre, amelyért elsősorban kollégáinknak lehetünk hálásak” – mondta Ludvig Orsolya, a Libri marketing és kommunikációs igazgatója a Várkert Bazárban tartott ünnepélyes díjátadó apropóján. „Munkájuk által ők egyben a Libri nagykövetei is, nekik köszönhető, hogy az olvasók szeretik a márkát, és úgy érzik, itt jó érzés dolgozni. Könyvesboltjainkban kedves, hozzáértő szakértők igazítják el vásárlóinkat széles kínálatunkban, rajtuk kívül pedig a logisztikai és irodai kollégáink is szeretettel viseltetnek missziónk, az olvasásnépszerűsítés iránt.”