fbpx

A Quimby, Bagossyék, Presser és Zorán is fellép jövőre a Művészetek Völgyében

Bejelentették a 32. Művészetek Völgye első fellépőit.

Idén a Quimby visszatér Kapolcsra: a 32 éves zenekar jövőre csak pár fellépést vállal, ezek közt szerepel a Művészetek Völgye is. Most három év kihagyás után ismét a Panoráma Színpadon köszönthetjük őket.

Zorán a fesztivál egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Cirque du Tókertben ad majd koncertet. A Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János a völgy nagyszínpadára elhozza A Dal a miénk 2.0: Új dalokkal újratöltve című műsorát, amely az eltelt két év közös muzsikálásának köszönhetően született, az előző LGT-dalválogatás folytatása, új kompozíciókkal bemutatva, hogy a tradicionális és modern fúziója milyen új világot teremt.

Az első fellépők sorában szerepel még a 10. születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company. A Bëlga igazi karneváli hangulatot teremt majd, és nem maradunk Carson Coma-koncert nélkül sem, amely tavaly a fesztivál első telt házas napján adott fergeteges hangulatú bulit. A Punnany Massif a 20. születésnapjára egy izgalmas, csak a fesztiválon látható Völgy Special koncerttel készül. 

A Művészetek Völgyében minden évben színvonalas színházi előadások is láthatók. Jövőre már biztosan megnézhetjük a fesztivál színházában a Játékszín Dolgok, amikért érdemes élni című darabját, valamint Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán közös irodalmi estjét, a Kártyajátékot. 

A fesztivál totemállata a csiga, ezért az idei fellépőket egy animált videóban, az ő segítségével jelentették be.

A bérletet most kedvezményesen lehet beszerezni

A képen Bagossy Norbert. Fotó: Fekete Tibor Kristóf

A rovat további cikkei