Mintegy ötven programmal, koncertekkel, bábszínházi előadásokkal, kreatív foglalkozásokkal várja a családokat a pécsi Szamárfül Fesztivál augusztus 25. és 27. között.

Az ország egyik legnagyobb gyerekfesztiválján fellép többek között az Alma zenekar, a Rutkai Bori Banda és Bíró Eszter gyerekzenekara. Lesz robotikai foglalkozás, vívás, kézműves műhelyek, Mosolyország játszóház, állatbemutatók és kisállat-simogató, buborékbűvölő workshop, zenebölcsi, családi jóga és rajzverseny. Az interaktív játékelemeket tartalmazó Mesekertben a kertészkedésé és a meséké lesz a főszerep.

A fesztiválon közönségtalálkozót tart Harcos Bálint író és Agócs Írisz illusztrátor, koncertet ad a Kiskalász, a Röppentő, a Makám zenekar, a Lajtorja, valamint Lovászi Edina és zenekara.

Az Aranyszamár Bábszínház Szamárlétra Projekt – szabadtéri vásári kunszt című előadása egy szabadtéri interaktív játék lesz ügyességi, koncentrációs feladatokkal, komédiással, hintaszamarakkal. A közönség láthatja Julia Donaldson A legcsinosabb óriásának színpadi változatát, bemutatják az Ágacska, a Kacor király, a Csoda és Kósza, a Királyfik és királylányok, valamint a Világjáró Marionettek című meséket, lesz csecsemőszínházi előadás, és a programban szerepel Figura Ede Figura Cirkusza is.

A rendezvény részletes programja itt olvasható.

A képen az Aranyszamár Bábszínház Szamárlétra Projekt – szabadtéri vásári kunszt című produkciója.