A VII. kerületi teátrum folytatja A színház mindenkié sorozatát, amely keretén belül 200 forintért válthatnak jegyet a nézők május 21-én a Kisrigók című bábelőadásra.

A Hepp Trupp társulat három testvérről szóló története mellett további két gyerekelőadással várja nézőit a Bethlen Téri Színház májusban: május 7-én, vasárnap az Egy kupac kuflit játsszák, május 14-én, szintén vasárnap pedig a Rejtelmes erdő áll színpadra. A két említett előadásra a szokásos 2000 forintos ár helyett 20 százalékkal olcsóbban, 1600 forintos áron vásárolhatnak jegyet a nézők. 

A színház mindenkié program több mint egy évvel ezelőtt kezdődött a Bethlen Téri Színházban. A program révén olyan sikerelőadásokat láthattak a nézők 200 forintért, mint a Nemzet Művésze, a Blaskó Péter nevével fémjelzett Grane – Képzelgések Peer Gynt nyomán, a La Prima című spanyol újcirkuszi előadás és a Közép-Európa Táncszínház Audibles című kortárstánc-produkciója. 

„A Bethlenben továbbra is fontos, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a magas színvonalú színházi előadásokat. Korábban a koronavírus-járvány, jelenleg a szomszédban zajló háború és a növekvő rezsiárak mellett a színházrajongók kétszer is meggondolják, hogy mire költsenek. A nehézségek ellenére azonban mi hisszük, hogy a kultúra mindenki számára elérhető kell, hogy legyen, ebben szeretnénk továbbra is ezzel a programmal segíteni” – fogalmazott dr. Váczi László ügyvezető igazgató. 

Nyitókép: Kisrigók. Fotó: Hepp Trupp