fbpx

Adj szívből! – Adománypark a Millenárison

Idén rendezi első adománygyűjtő akcióját a Millenáris a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével december 3. és 20. között

Az akcióban rászoruló családoknak segítenek tartós élelmiszerekkel, illetve a Cseppkő Gyermekotthoni Központ 260 lakójának adhatnak karácsonyi ajándékokat az ünnepekre a felajánlók.

A Millenáris Adománypark akciója során 18 napon keresztül a Millenáris önkéntes dolgozói fogadják a felajánlott tartós élelmiszereket, játékokat. A felajánlásokat a Nemzeti Táncszínház épülete előtt lehet majd átadni a hét minden napján 7.30 és 18.30 között.

A Máltai Szeretetszolgálat segítségével rászoruló családok, egyedül maradt idősek, fogyatékkal élők, sokgyermekes családok és hajléktalan emberek kapják meg a tartós élelmiszereket még karácsony előtt. A szervezők azt kérik, az adománykosárba többek között tisztító- és tisztálkodószerek, valamint olyan élelmiszerek kerüljenek, amelyek hosszú szavatosságúak, illetve az adományozók gondoljanak az allergiával, ételintoleranciával élő gyerekekre is.

A Cseppkő Gyermekotthoni Központ lakóinak gyűjtött ajándékok átadását is a Millenáris koordinálja.  A gyerekeknek játék, társas, sporteszköz, tisztálkodási szer, új vagy jó állapotban lévő tablet és egyéb okoseszköz kerülhet a fa alá.

A gyűjtésről a Millenáris weboldalán, illetve Facebook-oldalán lehet folyamatosan tájékozódni.

A nyitókép forrása: a Millenáris Facebook-oldala.

A rovat további cikkei