fbpx

Adventi kirakatvásár a Bartók Béla úton

Adventi kirakatvásárt rendez a Kulturális Tizenegy Egyesület a budapesti Bartók Béla úton.

A Defo Labor Zsigmond Dóra férfiruháit és férfiaknak készült kiegészítőit mutatja be. A K.A.S. Galériában Saás Kinga munkái várják a látogatókat, tévéképernyőn Andrási Edina papírporcelánból készült fényes szobrai, Budán Miklós beton plasztikái és Varga Dóra üvegszobrai láthatók.    

A Szatyor Bárban többek között Kele Juci festményeit és printjeit, a Béla Bár kirakatában a Kredenc Műterem termékeit, Giranelli/Rácz Krisztina Napraforgó üvegékszereit, a Bor és Kézművesben Tóthné W. Rita iparművészeti üvegtárgyait tekinthetik meg az érdeklődők.

A Faur Zsófi Galéria kirakatában Horn Enikő pénztárcái és bőr táskái, Forrai Ferenc és Kondor Edit kerámiái, grafikái és printjei, valamint Tóth Zoltán ékszerei kapnak helyet. A Gross Arnold Műterem és Galéria Ábrahám Anna és Rofusz Kinga giclée printjeit, valamint a Vivandra Könyvkiadó gyermek és ifjúsági könyveit helyezte a kirakatba.

A Hadikban és a Szatyor Bárban Bács Botond dorombjai és ékszerei, Komoly Cecília és Kotócz Dániel, azaz a Cilikert kézműves ivólevei és vegyszermentes zöldségkészítményei, Mázsi Boglárka betondizájn tárgyai, Jahangur Matboo kerámiái, Tuszinger Károly művészi fotó glicée nyomatai, Viczay András nyelves dobja, továbbá Illés Andor Erasmus-festményei és objektjei láthatók.

A Három Hét Galériában Jederán György fotogramjai és fotói, Náfrádi Márta iparművész ékszerei és ruhái kapnak helyet, a Moha Kultúrtérben Besnyői Rita ékszerei láthatók, míg a Bartókon található Pagony kirakatában Szoboszlay András füzetei, könyvjelzői, képei, valamint Páti Gabriella Pillangó fantázianéven futó horgolt figurái láthatók.

A Várunkvissza kampányhoz kapcsolódva Budapest öt bevásárlóutcája várja adventkor is az érdeklődőket, a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a Ráday Soho (Ráday utca) és a KultUnio (VI. és VII. kerület multikulturális negyede).

Fotó: Faur Zsófi Galéria / Facebook

A rovat további cikkei