fbpx

Az A38-on tartja ötéves születésnapi koncertjét a 4S Street

Születésnapi koncertet tart az idén Az év zenekara – Petőfi zenei díjjal elismert 4S Street együttes február 16-án az A38 Hajón.

A húszas éveik elején járó fiatalok 2018 márciusában mutatkoztak be a legelső dalukkal, majd alig több mint egy évvel később már az első nagylemezük is napvilágot látott Fellegvár címmel.

A Gyergyószentmiklóson alakult, Kárpát-medence-szerte koncertező együttes első igazi áttörését a 2021-ben megjelent, Szebb napok című album jelentette. Ezen a lemezen már több olyan dal  is helyet kapott, amely azóta milliós megtekintéseket, lejátszásokat számlál. Sokak számára ismerősen csenghetnek a Mesélek a bornak, az Üzenet a távolból, a Hova tűntél vagy éppen az Állj meg sorai.

„Tartalmas öt év áll mögöttünk. Kis- és nagyszínpadot, mélységet és magasságot, de örömet, bánatot is megéltünk az elmúlt öt évben. Gyorsan eltelt, de a legfontosabb az, hogy most együtt állhatunk azok elé, akik elkísértek minket az utunkon, és akik napról napra többen és hangosabban állnak a színpadok előtt. Meglepetésekkel, új dalokkal és egy hatalmas budapesti évindító koncerttel készülünk február 16-ára!” – mesélték.

A 4S Street 2018-ban alakult, és már abban az évben elnyerték a Siculus Fesztivál Nagydíját, Egyszer fenn című daluk pedig A legszebb erdélyi magyar dal versenyén lett első a 25 év alatti kategóriában. Mesélek a bornak című számuk 2021-ben közönségdíjas lett A legszebb erdélyi magyar dal megméretésen idén pedig Az év zenekara – Petőfi zenei díjjal ismerték el őket. A zenekart Alin Nicuta (ének, akusztikus gitár), Mihály Csaba (billentyű), Fülöp Loránd (gitár), Szabó László (basszusgitár) és Pál Andor (dobok) alkotják.

A születésnapi koncert vendége a Teddy Queen. Részletek itt.

A rovat további cikkei