fbpx

Az életre szóló kötelékekről szól Noira első EP-je

Warm is warm címmel a napokban jelent meg Noira, vagyis Rajcsányi Nóri első EP-je.

A lemezről így mesél Nóri:

„A Warm is warm című dal és az egész EP a nagyon szoros, életre szóló szerelmi, családi és baráti kötelékekről szól. Amikor egy kapcsolat annyira szoros és mély, hogy a másik minden rezdülését ismered, és ez minden szépségével és nehézségével együtt okoz benned valami elképesztő melegséget. Amikor olyan szinten vagy tisztában a másik személyével és minden apró dolgával, mintha a kedvenc könyvedből olvasnád a kedvenc karaktered több ezer oldalon át bemutatott jellemzését nap mint nap. Az I welcome you a hosszabb távollétek utáni találkozások pillanati mámorát írja le izgalmas hasonlatokkal, a Weak girl a gyengébb pillanatokban érzett feltétlen bizalmat, a You a tökéletlenségekben rejlő tökéletességet, a Meant to fall pedig a kapcsolatok és az őszinte érzelmek erejébe vetett hitet mutatja be.”

A dalokat – egy kivételével – Gyarmati Fanny hangszerelte, ő a producer, és ő játssza a gitár-, basszusgitár szólamokat is. Az EP két dalához Vadas Géza forgatott akusztikus live session videót Buda egyik legszebb, eldugott részén.

A Warm is Warm EP dalai élőben először 2022. június 30-án mutatkoznak be a nagyközönség előtt a Millenáris Parkban, a Zsiráf Buda teraszán. A live felállásban ezúttal Gyarmati Fanny (gitár) és Ferencz László (dob) mellett Macskin Dávid (trombita) is játszik majd, illetve különleges vendégként Szczuka Panka, a Flanger Kids énekese is erősíti a vokálszekciót gyönyörű hangjával.

A rovat további cikkei