fbpx

Az Újszínházban köszöntötték a 80 éves Tordai Terit

A budapesti Újszínházban köszöntötték a 80. születésnapját betöltő Tordai Teri Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt.

Tordai Terit a keddi Zserbótangó előadása után köszöntötte fel Dörner György, az Újszínház igazgatója. Tordai Teri a virág és a torta mellé a Naprendszer egyik csillagát is megkapta, mindezek mellett videóüzenet is várta őt az egyik kolléganőjétől.    

Az égbolt egyik csillaga kedd óta Tordai Teri nevét viseli, az erről szóló tanúsítványt és a csillag pontos helyét berajzoló okmányt az előadás után vehette át a színművésznő, akit Esztergályos Cecília videóüzenetben köszöntött fel.     

„Mindig mondom, hogy a színház a második családom. Alig tudom felfogni, hogy van egy saját csillagom. Ha felnézek az égre, ott kering, és ez büszkeséggel tölt el. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen csodálatos születésnapom. Érzem, hogy szép évek következnek, és én boldogan várom a jövőt” – mondta a színésznő.

Nyitókép: Tordai Teri Nóra szerepében Gyurkovics Tibor Császármorzsa című tragikomédiájának próbáján júniusban. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A rovat további cikkei