fbpx

Balázs-bérlet az MVM Koncertek – A Zongora-sorozaton

Ifjabb Balázs Elemér, Balázs-Piri Soma, Fülei Balázs és Balázs János zongoraestjei mutatkoznak be az MVM Koncertek – Zongora-sorozat részeként.

Különleges bérletsorozat indul május 31-én. Ifjabb Balázs Elemér, Balázs-Piri Soma, Fülei Balázs és Balázs János zongoraestjeit a rendezők reményei szerint nagy érdeklődéssel követik majd a zongoramuzsika szerelmesei.

Fülei Balázs, fotó: MVM

Ifjabb Balázs Elemér koncertjén 24 élő improvizácót hallhat a közönség Chopin 24 prelűdjére, Fülei Balázs pedig az Álmok – képek – emlékek című estjén Liszt, Chopin, Ravel, Debussy, Bartók és Kodály műveit játssza. Mindkét koncertet a művészek otthonából közvetítik. Balázs-Piri Soma hangversenyén Szobra látogatunk, megtekinthetjük Bogányi Gergely zongorastúdióját, ahol a Bogányi-zongorák készülnek. Balázs János koncertjén az Opera Zongorateremben az élő streaming mellett már személyesen is jelen lehet néhány néző, a jegyek az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen igényelhetők.

Balázs-Piri Soma, fotó: MVM

A koncertek közben Fülei Balázzsal Vigh Andrea, a Zeneakadémia rektora, Balázs-Piri Somával pedig Bogányi Gergely zongoraművész beszélget, így betekintést kaphatunk a művészek ünnepnapjai mellett a hétköznapok világába is. A hangversenyekre online jegyek vásárolhatók 3 kategóriában ezen a honlapon, ahol további információk is olvashatók a zongoraestekről. Az elmaradt koncertek kárpótlásaként a bérletesek és jegyvásárlók díjmentesen nézhetik meg és hallgathatják meg a hangversenyeket az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen történő jelentkezéssel.

Nyitókép: Balázs János szabadtéri zongoraestet ad az MVM ZEnergia koncerten, fotó: MTI/Mohai Balázs

A rovat további cikkei