fbpx

Bélaműhely, designvásár és Platon Karataev a Marczin

A Marczibányi Téri Művelődési Ház február 12-én Bélaműhellyel, designvásárral, MOME-s fiatalokkal és Platon Karataev-koncerttel vár.

Délelőtt a Bélaműhely hangszerkészítő workshopján három hangszert készíthetünk. Alkalmunk nyílik megismerkedni az újrahasznosítás, az upcycling, a házi készítésű hangszerek, hangkeltő eszközök fogalmával és gyakorlatával, valamint újdonsült hangszereink birtokában egyszerű zenei játékok alapjait is elsajátíthatjuk.

Délutántól várják a designra és a kortárs kézművességre nyitott lelkű látogatókat a Makers of Budapest vásárán. Az egyedi designnal készült tárgyak egyszerre képviselnek lokális és globális kulturális értéket. 

A színházteremben MOME-s fiatalok filmvetítésekkel várnak. A szerelem érzelmi és fizikai lapjaiba is belelkukkanthatunk. A színházi előtérben Kiss Adél grafikus kiállítása látható Szerelem, Love, Dragoste címmel. 

Az este a Platon Karataev-duó koncertjével zárul, ahol a Partért kiáltó című nagylemezük dalait hallhatjuk korábbi szerzemények mellett, de a készülő lemezük dalaiból is ízelítőt kapunk.

A rovat további cikkei