Legújabb dalával éles fordulatot vesz a Brains, és visszatér a kezdetek keményebb hangzásvilághoz. A Bad & Heavy-vel kiszabadítják a vírushelyzet alatt visszafojtott energiáikat, amivel július 15-én a Budapest Park színpadát is elárasztják, méghozzá XXL méretben.

A Brains hangzásának gerincét mindig is a drum’n’bass alapok alkották, de az elmúlt közel három évtized során a dubsteptől, a breaken, a hiphopon, a rockon keresztül egészen a raggáig rengeteg stílust beolvasztottak. Utóbbi megjelenéseiken már sokat finomodtak, és az eredetileg angol szövegeket is rendre felváltották a magyar nyelvűek.

Most a nyitásra egy klasszik Brains hangszerelésű, angol szövegű dallal lepik meg rajongóikat. A Bad & Heavy – amelyben Mc Zeek is vendégszerepel – garantáltan újrahuzalozza idegrendszerünket. A dalhoz egy szövegklip is készült, amelyben az elmúlt pár év legmonumentálisabb parkos koncertjeinek felvételeit láthatjuk.

A Brains az XXL koncertjére minden eddiginél hosszabb – az újak mellett a korábbi dalokat is tartalmazó – műsorral készül július 15-re a Budapest Parkba. Annyi biztos, hogy jelentős energiaszint-emelkedésre számíthatunk az elektronikus zenét játszó csapat nyitást követő első koncertjén.