Előadásként kizárólag december 3-án látható a Mesterkód, az alkotók meghatározása szerint szerelemmusical, amelynek dalai ma kerültek fel a YouTube-ra.

A Mesterkód a boldogságkeresést és a szerelem örökkévalóságát mutatja be. Az emberek lelkének adatait gyűjtő és feldolgozó, úgynevezett Lélekstatisztikai Hivatal szerelmi csalódásoktól sebzett munkatársa, akit Palcsó Tamás alakít, megalkot egy operációs rendszert, amit Lélekdonor 2-nek nevez el. A mesterséges intelligenciát, akit Lutter Imre alakít, arra kéri, hogy keresse meg számára a boldogságot, elsősorban a gazdagság révén. Azonban a számítógépes program a szerelmet mutatja az egyetlen lehetséges útnak, és időutazások révén kulcsfontosságú jeleneteket varázsol elő a fiatalember múltjából és a jövőből. A boldogságkeresés másik főszereplője Nika (Veres Mónika), aki Palcsó hivatali kolléganőjét játssza.

Az előadás egyik üzenete, hogy az adatokra és elemzésekre épülő, gépiesített világunkban fontosak az emberi kapcsolatok, a valódi találkozások és az érzelmek, amiben a költészet és az őszinteség lehet a kulcs.

A musicalt Olt Tamás, Váradi R. Szabolcs, Caramel és Lutter Imre jegyzi, a tíz, Caramel által írt dal szövege versekkel fonódik össze, van köztük pop, rock, hiphop stílusban készült, akusztikus és szimfonikus kísérettel előadott dal is.

https://youtube.com/playlist?list=PLQGmx09G9wSCXGe8Wfqe7Z4T2LDTU33Es

Az előadásban, amelyet Olt Tamás rendez, Szulák Andrea, Bakos-Kiss Gábor, Balaskó Bence, Német Klára és a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium is színre lépnek. A jelmezeket Horányi Juli, a díszletet Wilhelm Judit tervezte, a koreográfiát Fejes Kitty készítette.