Szeptember 11-én szimfonikusokkal kísért − az idén legnagyobb − koncertjét adja Caramel a Margitszigeti Szabadtéri Színházban. Ezúttal Caramel Simfonica II. címmel várja egy feledhetetlen estére rajongóit a Fonogram-díjas énekes.

Molnár Ferenc Caramel koncertjének fő különlegessége, hogy a népszerű és hiteles művész szerzeményeit, a régi és új dalokat, duetteket klasszikus hangszerelésben hallhatja a nagyérdemű. A szerzeményeket a Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Zsoldos Béla hangszereli át szimfonikusokra, nagyívű hangzássá, amely harmóniát Caramel utánozhatatlan, bársonyos tenorja tesz teljessé.

„Szeptember 11-én ismét a Margitsziget különleges helyszínéhez illő koncerttel készülünk, egy kicsit romantikusabb, egy kicsit emelkedettebb estére, hisz a hely hangulata miatt ez a letisztultság is belefér. Nem könnyű ennyi év dalaiból egy olyan csokrot összeállítani, amiben mindent odaadhatok a közönségnek, amit szeretnék és amit szeretnének, ráadásul teljesen új szerzeménnyel is készülök” − árulta el Caramel az előadásról.

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. A sikere másfél évtized múltán is töretlen, a zenei és a közélet kiemelkedő szereplője. Dalai fülbemászók, mély érzéseket ébresztenek a hallgatókban, szövegei mindannyiunkat megszólítanak, kiemelnek a hétköznapokból.

Kiemelt kép: Tóth Milán