„A megszokott kulturális kikapcsolódásról, az élményekkel való feltöltődésről egy ideig újra le kellett mondania mindenkinek. Szeretnénk ebben az új helyzetben is kapcsolódni hozzátok és egy számunkra is ismeretlen útra lépve online streaming koncertekkel, közvetítésekkel tartani veletek a kapcsolatot. Szokatlanul varázslatos módon, de a nappalitokba tudjuk csempészni a dallamokat, verseket, gondolatainkat, magunkat” – írta az énekesnő.

Az első ilyen estet december 4-én tartják, amikor élőben jelentkeznek be Grecsó Krisztiánnal a szolnoki Tiszapart moziból.

Ez az est a Költőim fantázianévre hallgat. A két művész együtt idézi meg a budapesti Magvető Caféban indított szobakoncert-sorozatot, mely egy zenés-irodalmi est is volt egyben. Grecsó Krisztián író, költő, zenész, több produkcióban is szerepel vendégelőadóként.

December 20-án pedig egy adventi koncertsorozatba kapcsolódik be az énekesnő és a zenekara. A budai Lóvasút Rendezvénytérben rögzített karácsonyi koncerttel jelentkeznek majd advent utolsó vasárnapján. Ez a koncert az egész ünnepi időszakban elérhető lesz a produkció felületén.

Nyitókép: Csemer Boglárka, forrás: az énekesnő Facebook oldala