Csillagot kapott Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja a hollywoodi Hírességek sétányán. A 43 éves színész pénteken avathatta fel a csillagot a híres Los Angeles-i sétányon.

A 2765. csillag elhelyezésén Catherine O’Hara és Natasha Lyonne színésznők mondtak beszédet. O’Hara játszotta az 1990-ben bemutatott Reszkessetek, betörők! vígjátékban a karácsonyi utazás alkalmával véletlenül egyedül otthon hagyott Kevin (Macaulay Culkin) anyját. A film, amelyben a főhős Kevin ötletes módon bánik el betörőkkel, hatalmas sikernek bizonyult és gyermeksztárrá tette Culkint. A folytatás, a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban 1992-ben került a mozikba, szintén Chris Columbus rendezésében.

Culkin a ceremónián élettársa, Brenda Song színésznő és két gyermekük – Dakota és Carson – társaságában vett részt. Jelen volt Paris Jackson, Michael Jackson (1958–2009) néhai popsztár lánya is, akinek Culkin a keresztapja.

Nyitóképen Macaulay Culkin a frissen felavatott csillaga mellett a Los Angeles-i Hírességek sétányán 2023. december 1-jén. Fotó: Frederic J. Brown / AFP