Miklósa Erika koloratúrszoprán, Balázs János zongoraművész és Horváth István tenor ad koncertet a Cziffra György-emlékév programjaként március 8-án.

A Cziffra György-emlékév programjai Balázs János zongoraművész művészeti vezetésével, egyedülálló szakmai összefogás keretei között valósulnak meg, számos hazai és külföldi partner áll társszervezőként az események mellett. A Miskolcról közvetített koncert a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. együttműködésével valósul meg.

A koncertet élőben a cziffra100.com oldalon, a Cziffra Fesztivál Facebook-oldalán, valamint a Filharmónia web- és Facebook-oldalán, YouTube- és Vimeo-csatornáján is közvetítik ingyenesen. A Filharmónia Magyarország YouTube-csatornáján − más programokkal együtt − hosszú távon is elérhető marad a koncert, és bármikor visszanézhető lesz.

A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. és a Cziffra Fesztivál közös sorozatában további különleges művésztalálkozásokat tartanak az ország több helyszínén, így április 9-én Lajkó Félix és Balázs János ad közös koncertet, majd április 15-én Tompos Kátya és Balázs János lépnek színpadra együtt. Az eseményeket a járványhelyzet miatt online követhetik a nézők.