fbpx

Dalszerzői témában indít új platformot az Artisjus

Songwriting HUB néven indított online gyűjtőoldalt dalszerzői témákban az Artisjus. Az új felület célja, hogy egy helyen elérhetővé tegye a dalírással kapcsolatos összes hazai szakmai eseményt, programot, pályázatot, kiadványt, tartalmat – beleértve a saját és más zeneipari szereplők kezdeményezéseit is.

Repetition of rock music band. Cropped image of guitar players and drummer are sitting on the floor at rehearsal base with notes. Top view

A szerzői egyesület új kezdeményezésének célja, hogy összegyűjtse és egy helyen elérhetővé tegye az dalszerzéssel, zeneszerzéssel kapcsolatos összes hazai tartalmat. A folyamatosan bővülő gyűjtőoldalon megtalálható és érdeklődés szerint kereshető lesz az összes hazai szakmai esemény (például dalszerző, dalszövegíró vagy zenei producer, táborok, pályázatok), kiadvány, tévés/videós és audiótartalom (vlogok, podcastek) is. A közösségi gyűjtőoldalként is funkcionáló Songwriting HUB a zeneipari szereplők ajánlásaira is épít: elérhetővé teszi az oldalon beküldött, a dalszerzők számára valóban releváns programokat is.

A Songwriting HUB ide kattintva érhető el.

Nyitókép: Shutterstock/4 PM production

A rovat további cikkei