fbpx

Délutáni bulival, a festői Salföldön ünnepel a Telekom Electronic Beats

Másfél évnyi kényszerpihenő után mindenkire ráfér, hogy kikapcsolja a képernyőt, újra felfedezze a világot, újra birtokba vegye a nyarat − ezzel a gondolatisággal szervez nem mindennapi (ingyenes!) partit a Telekom zenei és lifestyle programja, az Electronic Beats a Balaton-felvidék ékkövénél, a szürreális szépségű Salföldön július 31-én.

A kikapcsolódásba ráadásul bekapcsolódik a vibráló modern klubzenék örökké mosolygó hercege, a világszerte rajongott Palms Trax, aki egy várhatóan emlékezetes naplementés dj-szettel üzeni meg a világnak: a tízfős házibulik, a maratoni otthonülések és Zoom-hívások után végre ismét együtt lehetünk. Az együttlétben az angol lemezlovas mellett magyarok − Adis Abbé, Soundbank és Aurin − is besegítenek, plusz egy helyi tehetség, akit a Telekom Electronic Beats által delegált zsűri 50 kilométeres körzetből választ ki, pályázat útján.

Finom füstölt ételek és extra frissítők is érkeznek a különleges vidéki szpotra, aki pedig nem tud eljönni, az streamen követheti a felszabadító történéseket.

A Telekom Electronic Beats nem most éled újra, hiszen a mögüttük álló, furcsán alakult hónapok folyamán is mindvégig igyekezett izgalmas tartalmakkal ellátni a progresszívebb zenék rajongóit. A szóban forgó műfajok egyik legfontosabb hazai szócsöve, az electronicbeats.hu folyamatosan szemlézte a legfontosabb történéseket, SzpottoljOtthon nevű videostream sorozatuk pedig a fellépések nélkül maradt zenészeket és dj-ket mozgósította olyan helyszíneken, mint az apci tengerszem, a tokaji lankák vagy éppen a Balaton közepe.

Itt ráadásul nem áll meg a misszió: augusztus 28-án Orfűn folytatja az országjárást a Telekom Electronic Beats egy hasonló, az életet újraindító eseménnyel.

Nyitókép forrása: a Telekom Electronic Beats Facebook-oldala

A rovat további cikkei