A Deák17 Galéria Facebook-oldalán élőben közvetített STARTart című interaktív online beszélgetéssorozat különösképpen a művészeti pályák iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiatalokat kívánja megszólítani.

A programon szakmájukban sikeres, fiatal szakembereket ismerhetnek meg az érdeklődők, akik őszintén megosztják tapasztalataikat, eddigi sikereiket és azokat a nehézségeket is, amelyekkel eddigi pályájuk során találkoztak. A beszélgetések minden hónap utolsó szerdáján a galéria Facebook-oldalán követhetők élőben. Az események interaktívak, a résztvevők a kommentszekcióban tehetik fel kérdéseiket a meghívott vendégeknek.

A programsorozat harmadik alkalmán, április 28-án Kovács Andrea művészeti menedzser Dömölky Dániellel beszélget majd, aki jelenleg szabadúszó építészeti, reklám- és portréfotográfusként tevékenykedik. Dömölky Dániel fotográfus, vizuális művész, építész, látvány- és díszlettervező 2009-ben diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem építész szakán. 2004-től foglalkozik fotózással, munkái a színház és a tánc területén váltak ismertté az elmúlt években. Többek között a Katona József Színház, a Radnóti Színház és a Vígszínház fotósa is volt. Munkásságát számos díjjal jutalmazták már, 2010-ben elnyerte a Müpa épületfotós fődíját, ő készítette 2013-ban az év épületfotóját, 2014-ben szerepelt a Kreatív Online száz fotóst összegyűjtő listáján és a hét fotósaként a Magyar Újságírók Országos Szövetségében. 2015-ben Junior Príma díjat kapott. Munkáiból több önálló kiállítás is nyílt már.

Az esemény itt elérhető.