Labamba. A szerzői csak így emlegetik a dalt, amivel a Péterfy Bori & Love Band beírta magát a magyar kottáskönyvbe. A dal a miénk podcastsorozat harmadik epizódjának főszereplője a 2007-es Hajolj bele a hajamba.

A Péterfy Bori & Love Band Hajolj bele a hajamba című dalára tömegek rezonálnak, sorait lagziban, fesztiválon, falunapon, klubban dúdolják.

A dal a miénk podcastsorozat harmadik epizódjának főszereplője a 2007-es Hajolj bele a hajamba. A műsorban Péterfy Bori énekesnő, valamint a szerzőpáros, Tövisházi Ambrus zeneszerző és Tariska Szabolcs szövegíró segítségével felidézzük a korszakot, bepillantunk a dalszerzés kulisszatitkaiba, belehallgatunk a dal demóverziójába, és felelevenítjük a sikertörténet főbb állomásait, a generációs himnusszá válás mérföldköveit.

A dal a miénk podcastsorozat arra vállalkozik, hogy feltérképezze, milyen dalokat énekeltünk közösen különböző élethelyzetekben a rendszerváltás utáni harminchárom évben. Ezeknek a daloknak a keletkezéstörténetét mutatják be a szerzőkkel, zenészekkel közösen, sokszor elsőként itt megjelentetett hangdokumentumokkal. Műsorvezető: Péczeli Dóri.