fbpx

Mácsai Pál: „Minden klasszikus modern” – podcast

podcast 2022. 08. 03.

Szívesen lenne megfontolások nélküli, boldog ember. Igaz, csak másfél órára. Miért nem bízná másra a saját életéről szóló könyv megírását? Vajon mit tanácsolna a huszonéves önmagának, és mivel foglalkozna szívesen idős korában? A Kultúra.hu Mi lenne, ha… podcastjának hatodik vendége Mácsai Pál színész, rendező, az Örkény István Színház alapító igazgatója.

Reformkori rocksztár lila frakkban – podcast

podcast 2022. 07. 31.

Mit keresett Petőfi a segesvári csatában, ha nem volt fegyvere, lova, sőt még egyenruhája sem? Milyen botránykönyvet olvastak Szendrey Júlia gyermekei? És vajon kik követnék Petőfit az Instagramon, ha ma élne? Ezekről is szó esik a Talpig Magyar friss epizódjában. Podcastajánló.

Mi lenne, ha… Cser Krisztián operaénekessel – podcast

podcast 2022. 07. 27.

Ha festmény lenne, energikus, erős színek jellemeznék, és biztosan lenne […]

Petőfi blogolna vagy fát ültetne? – podcast

hírek 2022. 07. 24.

Vajon hogyan érzi magát ebben a nagy melegben Petőfi körtefája? Lánglelkű költőnk mivel töltötte utolsó estéjét? Milyen blogger lenne Petőfi Sándor ma? A Talpig magyar podcast legfrissebb epizódjában ismét számos érdekességet tudunk meg a reformkor legendás alakjáról.

Pokorny Lia: A majdot azt most csináljuk! – podcast

podcast 2022. 07. 20.

Mi lenne, ha… – játék a lehetőségekkel. A Kultúra.hu podcastjának negyedik vendége Pokorny Lia színművésznő.

Balatoni szívhalászat és a kínai Petőfi – podcast

podcast 2022. 07. 17.

Hogyan zajlik a szívhalászat a Balatonon? Miért népszerű Petőfi Sándor Kínában? Tényleg ott a beat Petőfiben? – a Talpig magyar podcastsorozat hatodik epizódja a többi között ezeket a témákat járja körül.

Csőre Gábor: A Keresztapa 3-on zokogni szoktam – podcast

podcast 2022. 07. 13.

Jellegzetes hangját egy ország ismeri és szereti. Mindig is színész akart lenni, de ha mégis másképp alakult volna, akkor régész vagy politológus lenne. Az életéről szóló film főszerepét Ötvös Andrásra bízná. Hogyan jutott el egy pajzán sztorikkal tarkított történeten keresztül a Bibliáig? És miért sírja el magát rendszeresen a Keresztapa 3-on? Mi lenne, ha… – játék a lehetőségekkel. A Kultúra.hu podcastjának harmadik vendége Csőre Gábor színművész.

„Mindig kicsit kilógtam” – Podcast Balázs János zongoraművésszel

podcast 2022. 07. 10.

Mi lenne, ha… podcastunk második epizódjában képzeletben bejárjuk a fél világot. Crème brûlée-t kóstolunk Párizsban, magányosan sétálunk a Central Parkban, és Liszt nyomán Genfbe is ellátogatunk. Útitársunk a Kossuth-díjas zongoraművész, Balázs János, aki a koncerttermek mellett a konyhában is otthonosan mozog.

Új csatorna indul Magyar Kultúra podcastok néven

hírek 2022. 06. 29.

Magyar Kultúra néven új podcast csatornát indít a Petőfi Media Group a Petőfi Kulturális Ügynökség közreműködésével. A csatorna két podcast sorozattal indul, melyet továbbiak követnek majd.