Az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók munkájának köszönhetően jutottunk el ahhoz a győzelemhez, hogy Európában elsőként nyithattak ki újra a kulturális intézmények. Ezért a művészek köszönetképpen országszerte előadásokat és koncerteket tartanak számukra – mondta el Fekete Péter.

Az államtitkár hozzátette: a kultúra szereplői sem lógatták a lábukat, a járvány időszaka alatt is próbáltak, dolgoztak, készültek arra, hogy majd átvehessék a stafétabotot, amikor az élet újraindul.

Az előadáson a Szent Margit Kórház, a Szent Margit Rendelőintézet, Szentendre egészségügyi intézményei és Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálatának dolgozói, valamint az egészségügyi intézményekben szolgálatot teljesítő rendvédelmi dolgozók és családtagjaik vesznek részt.

A Dinasztiák című produkció a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg.

A június 4. és augusztus 22. között megtekinthető műsorban háromhetente különböző fellépőket és számokat láthat a közönség. Összesen több mint 100 kiváló hazai artista lép majd a porondra. A műsorban szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható lesz, egyebek mellett levegő-, zsonglőr-, akrobata-, gyorsöltöző-, görkorcsolya- és illúziószámok.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán