fbpx

Elindult a jelentkezés a TIM Stúdióhoz

A szakmai szintlépés előtt álló TIM Stúdió közzétette évadtervét és megnyitotta jelentkezési időszakát a 2022/23-as évadra.

A 2013-ban létrejött színházi-művészeti közösség 2019-ben egyesületként nyerte el mai formáját, amely a közösség igényeivel, céljaival összhangban alakul folyamatosan. A stúdió egy alternatív színházi képzést nyújt, emellett pedig a pszichológiai, önismereti fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetnek bevont szakemberek támogatásával.

Fotó: Mucsi Ágota

A tréningek során a stúdiótagok olyan szituációkban és gyakorlatokban vehetnek részt, melyek által nyitottabbá válhatnak, újragondolhatják határaikat és színházi gyakorlatot szerezhetnek. A három szakmai csoport előmeneteli rendszert kínál: az előkészítő csoportból a megfelelő felkészítés után el lehet jutni az alkotóig, tehát egészen kezdő érdeklődők előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy a megfelelő tapasztalat megszerzése után alkotóként is kipróbálhassák magukat.

A stúdió szakmai stábja is komoly előrelépést tudhat maga mögött: Mészáros Blanka, Lukács Levente és Tőzsér István Martin mellett Kelemen Márta, Dino Benjamin és Szalai Ádám dolgozik a stúdiótagokkal. A stúdió tagjaival Lászlóffy Juli pszichológus is foglalkozik mentális egészségük ápolása és az önismereti úton való támogatásuk érdekében, míg az alkotócsoport mellett Fodor Orsolya meghívott rendező dolgozik.

A jelentkezési időszak megkezdődött, szeptember 6-ig várják a jelentkezőket. Az évadterv itt elérhető.

Nyitókép forrása: TIM Stúdió

A rovat további cikkei