fbpx

Élőben is közvetíti kulturális rendezvényeit a Várkert Bazár

Élőben is közvetíti az interneten keresztül legnépszerűbb kulturális rendezvényeit, előadásait a Várkert Bazár.

A Várkert Stream szolgáltatással olyan előadásokra válthatnak jegyet az érdeklődők, mint az ENEMVÉ (Nagy Magyar Versek) sorozat, Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertje, valamint a kedvelt irodalmi produkció, az Aposztróf Est Rejtő-előadása. A Várkert Stream szolgáltatása mellett a programokat természetesen a helyszínen, a Várkert Bazárban is élvezhetik a látogatók.

Az első Várkert Stream által közvetített előadás az ENEMVÉ programsorozat október 27-i estje lesz, amelyen közreműködik: Petrik Andrea, Tompos Kátya és Vecsei H. Miklós színművészek, valamint Járai Márk zenész.

A november 24-i ENEMVÉ előadást szintén élőben, online közvetíti a Várkert Bazár. Aznap Kováts Adél, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs színművészek, illetve Szakács Gergő zenész lép fel. Az irodalmi estek szerkesztő-rendezője Seres Tamás, vezetője Ugron Zsolna József Attila-díjas író.

Gryllus Dániel

Október 28-án a Várkert Stream következő közvetített programja a kétszeres Kossuth-díjas Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertje lesz, ahol a művész bibliai lemezéről, valamint egy, az 1980-as évek közepén íródott dalsorozatból hallhat részleteket egyedi hangszerelésben a közönség.

November 10-én a népszerű Aposztróf Est soron következő előadását lehet online is követni. Az esten Rejtő Jenő írói munkássága, felejthetetlen szereplői és történetei elevenednek meg beszélgetésben, zenében és felolvasószínházban, többek között Thuróczy Gergely irodalmi muzeológussal, Rejtő-kutatóval. Az est háziasszonya Juhász Anna irodalmár.

A rovat további cikkei