Indítsa az új évet a legfrissebb Mörk-soundokkal, rezgésszámemelő vibe-okkal és bomba társasággal január 8-án a Várkert Bazárban!

A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, amely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stíluselemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.

A ma már Fonogram- és Artisjus-díjas zenekar először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott helyszíneken adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a budapesti zenei életben, így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart. A Mörk sorban végigjárta a legnagyobb magyar klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub, Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye.

A magyarországi lehetőségek mellett szerte a világon, számos nemzetközi fesztiválon is bemutatkozhattak már: felléptek a hamburgi Elb Jazz Fesztivál nagyszínpadán, a Leverkusener Jazztage nagyszínpadán, a groningeni Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken, a Budapest Showcase Hubon vagy a poznani Spring Breaken is.

Nyitókép: Mörk/Sinco