Japánban aratott sikerei után újra a Zeneakadémia Nagytermében ad szólóestet Farkas Gábor zongoraművész március 3-án.

A világhírű, Liszt-díjas zongoraművész, Farkas Gábor generációjának egyik legkiemelkedőbb zongoristája, a romantikus repertoár széles körben elismert interpretátora, több nemzetközi zongoraverseny győztese, és a világ legjelentősebb zenei fesztiváljainak és koncerttermeinek állandó meghívottja. Napjainkra immár számos szólólemeze látott napvilágot a Warner Music Hungary, a Hungaroton, a Toccata Classics London, valamint a Steinway & Sons Records gondozásában. Kiváló tehetségét és eddigi pályafutását a magyar állam Liszt- és Junior Prima díjjal ismerte el, valamint egyben Steinway Artist is, és az Aoyama Music Award birtokosa.

A New York-i Carnegie Hall, Lincoln Center, a brüsszeli BOZAR, a berlini Konzerthaus, a madridi Auditorio Nacional de Musica, Tokyo után újra a Zeneakadémia Nagytermében köszönthetjük a kiváló zongoraművészt. Idei estjének műsorát elsősorban Schubertnek, illetve a zeneszerző Liszt által komponált átiratainak szenteli.

Az eredetileg Bogányi Gergely estjeként meghirdetett koncerten a világjárvány miatt nézők személyesen nem lehetnek jelen. A live streaming módon közvetített koncertre online jegyek vásárolhatók 3 kategóriában.

Nyitókép forrása: MVM Koncertek