Már lehet jegyet váltani a Radnóti Színház novemberi előadásaira, amikor is többször műsorra tűzik a színház idei új bemutatóit, és a korábbi előadásokból is csemegézhet a nagyérdemű.

Az ősz utolsó hónapjában a Radnóti színpadán, illetve a Radnóti Tesla Laborban az idei új előadások közül a Don Carlos, az Egy csepp méz,Vad nyomozók  kerül műsorra, a Keres Emil Próbateremben pedig Bálint András estjét, a Szerb Antal Száz verse előadást mutatják be, míg a korábbi repertoárból A szerelmesek házai,10, az Egy piaci nap, a Csillagképek, a Csapodárok és a Petri-est lesz színpadon.

Felújítják Hajdu Szabolcs Tesla Laborban játszott rendezését, a Gloriát, ahol Lovas Rozi szerepét egy időre Mészáros Blanka veszi át. Pilinszky János 100. születésnapja alkalmából a Radnóti Színház és a Magvető Kiadó egy közös előadást hívott életre Szilágyi Bálint rendezésében, Urbi et orbi • Síremlék címmel, mely kétszer látható majd novemberben. Mindkét napon beszélgetés követi az előadást.

A függetlenek előadásában lesz az Árvácska, az Én, Iphigénia, az Árvák, a Feljegyzések az egérlyukból és a Minden negyedik a Radnóti Tesla Laborban.

Nyitókép: Vad nyomozók. Fotó: Dömölky Dániel